Anders

Anders werken en anders tegen dingen aankijken, dat is ook waar "Dennis doet het" voor staat. Enkele voorbeelden treft u hieronder aan. Mocht u zelf een idee hebben over een manier van werken of creatief om willen gaan met een verbouwing of klus, dan staat "Dennis doet het" daar altijd voor open, laat het vooral weten.

 Voorbeelden

1. Een verbouwing over een langere periode uitvoeren.

Als voorbeeld: U wilt uw zolder laten verbouwen maar de kosten zijn in een keer te hoog dan is het mogelijk dat "Dennis doet het" de klus aanneemt en deze over een langere periode zal uitvoeren. U wordt enkel gefactureerd voor de gemaakte uren en gebruikte materialen, hierdoor heeft u niet ineens een grote uitgave terwijl er wel continue voortgang is!

 

2. Gecombineerde werken/klussen

Voor kleinere klussen werkt "Dennis doet het" ook graag meerdere klussen in een keer af. Dat kan zijn op een adres, meerdere adressen bij u in de buurt of appartementencomplexen. Hierdoor kunnen de kosten lager worden. Hoe meer klussen hoe beter de prijs. Dus bent u in de gelegenheid om klussen te bundelen met bijvoorbeeld uw buren of via een Vereniging van eigenaren, dan combineert "Dennis doet het" die klussen graag tegen een aantrekkelijk tarief.

Het is tevens mogelijk om "Dennis doet het" op vaste momenten en tijdstippen in te huren op een bepaalde locatie om meerdere klussen te laten uitvoeren. 

 

3. Creativiteit en maatoplossingen.

"Dennis doet het" heeft ook een creatieve kijk op zaken en komt niet alleen om een verbouwing of klus voor u uit te voeren maar ook om met u mee te denken in de beste oplossing.  Zo zorgen we samen voor een verbluffend eindresultaat. 

Er is voldoende ervaring aanwezig voor het bouwen van maatoplossingen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte garderobekast/kapstok in de hal maar ook aangepaste kasten op uw zolder behoren tot de mogelijkheden.